تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1399/02/27 - 11:46
  • تعداد بازدید: 2703
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
از سوی دکتر نقیبی سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی اعلام شد:

طرح و برنامه‌های‌ اولویت‌دار دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور در سال 99

طرح و برنامه‌های‌ اولویت‌دار دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور جهت پیشبرد اهداف مدیریتی و نظارت بهداشتی این سازمان در این خصوص اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر سیدبهمن نقیبی سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی این سازمان مهم‌ترین طرحها و برنامه‌های اولویت‌دار را اعلام کرد.

وی با بیان اینکه نظارت دقیق بر کانون‌های بیماری تب برفکی از طریق بررسی علل بروز، نوع واکسن مصرفی، فاصله زمانی بین مصرف واکسن تا بروز بیماری یکی از برنامه‌های این دفتر برای سال 99 خواهد بود اظهارکرد: اجرای دقیق برنامه PVM تب برفکی بر مبنای کتاب راهنمای OIE برنامه دیگری است که در دستور کار قرار گرفته است.

نقیبی با اشاره به برنامه این دفتر در اقدام به هدفمندسازی واکسیناسیون آبله در کشور بر اساس طرح مدون تصریح کرد: همچنین در سال 99 تمرکز  مبارزه جدی با بیماری هاری در 10 استان کشور که دارای بیشترین موارد هارگزیدگی در سال اخیر بوده اند، در دستور کار قرار خواهد داشت.

سرپرست دفتر بهداشت و مدیریت بیماریهای دامی سازمان دامپزشکی کشور از تداوم برنامه آموزش و ترویج بروسلوز در کانونهای انسانی گزارش شده از مراکز بهداشتی- درمانی و دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و افزود: بررسی سرواپیدمیولوژی بروسلور گوسفند و بز در استان‌هایی با آلودگی 2 تا 5 درصد ( حاصل از مطالعه سال 1395) بمنظور امکان سنجی اجرای عملیات تست و کشتار از دیگر برنامه های در دست اجرا برای سال 99 است.

وی در ادامه ارزیابی روش‌های تشخیص مشمشه و پایش سرمی بیماری‌های اخطارکردنی تک‌سمیها؛ پایش سرمی تب خونریزی‌دهنده کریمه‌کنگو؛ ردیابی ویروس عامل کووید 19 در گربه‌سانان و سگهای صاحب‌دار و سگهای موجود در پناهگاهها را از دیگر برنامه‌های در اولویت دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌‎های دامی سازمان دامپزشکی کشور برشمرد و افزود: البته بررسی اپیدمیدولوژی بیماری سل گاوی در کشور به منظور ترسیم استان‌ها و مناطق با ریسک بالا، متوسط و کم خطر( با همکاری موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی و ...) در کنار بررسی اپیدمیولوژی بیماری یون در دام‌های سبک به منظور تدوین دستورالعمل کنترلی و مدیریتی بیماری نیز جزو برنامه هایی است که در سال 99 پیگیری خواهد شد.

  • گروه خبری: دفتر بهداشت و مديريت بيماري\u200Cهاي دامي,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 252020
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه