طی سه ماهه اول سال 97 بالغ بر 21 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراكز عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.
وی گفت:در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی 3ماهه اول سال 97 اكیپ های كنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در سطح استان اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 21هزارو 796 نوبت از مراكز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراكز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر ماركتهای عرضه كننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراكی ، قصابی ها ،... نموده اند .
دکتر داهیم گفت: در همین راستا طی 3ماهه اول سال 97 مقدار 36 هزار و 642 کیلو گرم انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، تولید و نگهداری و ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
وی تاکید کرد :شهروندان محترم کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .
Leave a Comments