بازدید مدیران کل بازرسی استانداری و محیط زیست استان از کشتارگاه صنعتی دام و طیور بجنورد.
مدیران کل بازرسی استانداری و محیط زیست استان به همراه رئیس شبکه دامپزشکی از کشتارگاه صنعتی دام و طیور پرندیس بجنورد بازدید بعمل آوردند.
بنا بر اعلام روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد به دعوت دکتر رضا رحیمی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بجنورد، آقای مهدی کرامتی مدیرکل بازرسی، مدیریت عملکرد و امور حقوقی استانداری و آقای سید اصغر مطهری مدیرکل محیط زیست استان، جهت بازرسی و مشاهده نواقص خطوط تبدیل ضایعات و تصفیه فاضلاب کشتارگاهی، از 2 کشتارگاه صنعتی دام شهرداری و کشتارگاه صنعتی طیور پرندیس بجنورد بازدید بعمل آوردند.
در این بازدید مشترک دکتر رضا رحیمی با اشاره به مراحل مختلف تبدیل ضایعات و تصفیه فاضلاب کشتارگاهی، نواقص موجود در این فرآیندها را برشمرد و خواستار همکاری ارگانهای ذیربط در جهت رفع آن گردید. آقای کرامتی مدیرکل بازرسی استانداری نیز ضمن تقدیر و تشکر از پیگیری دامپزشکی درخصوص رایزنی با دستگاه های متولی امر، جهت رفع مشکلات و نواقص مطروحه قول مساعد دادند.
شایان ذکر است با محقق شدن شرایط تصفیه فاضلاب کشتارگاه ضمن حفظ محیط زیست میتوان از آب حاصل از آن در امور مربوط به کشاورزی و فضا سبز استفاده نمود.
Leave a Comments