• 1399/01/30 - 07:24
  • تعداد بازدید: 697
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گزارش اجمالی اقدامات دامپزشکی خراسان شمالی درخصوص مبارزه با کووید-19

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با ارائه گزارش اجمالی مهم ترین اقدامات این اداره کل درخصوص مبارزه با شیوع بیشتر کووید-19 آن را جلوه ای از مشارکت همگانی در کارزار ملی مبارزه با کروناویروس برشمرد.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر سید محمدمهدی احمدی با اشاره به تشکیل ستاد ویژه کرونا در این اداره کل و نیز، حضور و مشارکت در جلسات بین بخشی و برون دستگاهی ازجمله ستاد استانی کرونا، از تشکیل و حضور در 51 جلسه داخلی و استانی در این خصوص تاکنون خبر داد و گفت: برنامه ریزی و مدیریت بهینه امور با برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی مدیران ستادی و شهرستان ها، تسهیل دورکاری و اعطای مرخصی به کارکنان و انعطاف یا کاهش ساعات کار حسب مورد و طبق اعلام ستاد استانی کرونا، ازجمله اقدامات انجام شده برای کاهش دغدغه خاطر کارکنان و خانواده های آنان و گسستن زنجیره انتقال ویروس بوده است.

وی هم چنین با اشاره به توزیع اقلام محافظتی ازجمله 97 بسته ماسک، 55 بسته دستکش، بیش از 400 دست لباس یکبار مصرف و حدود 270 لیتر ماده ضدعفونی دست و سطوح بین کارکنان ستادی و شبکه های تابعه، ادارات و نهادهای نیازمند این اقلام به ویژه مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان، از تحویل دادن 5 دستگاه سمپاش به دیگر ادارات مثل شهرداری و نیروی انتظامی هم خبر داد. وی یادآور شد: مساحت ضدعفونی شده هم تا 24 فروردین ماه بیش از 180 هزار مترمربع بوده که شامل محوطه و ساختمان اداره کل، شبکه ها، کلینیک ها و خودروهای اداری، محیط داخلی کشتارگاه های دام و طیور، میادین دام و چند روستای استان بوده است.

دکتر احمدی هم چنین به تشدید اقدامات در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی اشاره داشت و گفت: در این راستا افزایش بازدیدها و نظارت بر کشتارگاه ها و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، اطلاع رسانی درخصوص لزوم استفاده اجباری متصدیان از وسایل محافظت فردی(ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده) و رعایت دقیق ضوابط بهداشتی، ممنوعیت اکید هرگونه قطعه کردن مرغ و ماهی در مراکز عرضه، جلوگیری از فعالیت افراد دارای علائم تنفسی و تب در کشتارگاه ها و مراکز، شست و شو و ضدعفونی مستمر سبدها و خودروهای حامل فراورده ها و صدور گواهی ضدعفونی توسط مسئولان فنی کشتارگاه ها، غیرفعال کردن مراکز غیرضروری ازجمله تهیه فراورده های گوشتی، تجهیز توزیع کنندگان فراورده ها به ماسک و دستکش و سرانجام، برگزاری گشت های مشترک نظارتی با ادارات بهداشت و درمان در شهرستان ها ازجمله این اقدامات بوده است که با تلاش های مضاعف همکاران، هم چنان ادامه دارد.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 251167
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه