• 1399/08/12 - 09:59
  • تعداد بازدید: 797
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی در ستاد آنفلوانزای پرندگان:

دستگاه های مسئول و نظارتی همکاری حداکثری با دامپزشکی داشته باشند

معاون سیاسی استاندار خراسان شمالی در نشست ستاد استانی مقابله با آنفلوانزای فوق حاد پرندگان که صبح پنجشنبه هشتم آبان در سالن جلسات معاونت سیاسی و امنیتی استانداری برگزار شد، همکاری حداکثری دستگاه های مسئول با دامپزشکی استان را خواستار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار در این جلسه ضمن قدردانی از تلاش های دامپزشکی استان، اهمیت رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در عین حمایت از مشاغل مولّد و به فعل رساندن ظرفیت های بالقوه استان در بخش دام و طیور را گوشزد کرد.

احمد برادران لزوم توجه دقیق به اعمال مقررات بهداشتی در تمام زمینه ها ازجمله صدور پروانه مشاغل خانگی و نظارت بر آن ها را ضروری خواند و افزایش برنامه های آموزشی و اطلاع رسانی با استفاده از همه ظرفیت های موجود به ویژه صداوسیما و همکاری هر چه بیشتر دستگاه های مسئول و نظارتی با دامپزشکی استان را مورد تاکید قرار داد. وی تاکید کرد: دستگاه های مسئول و نظارتی اعم از نیروی انتظامی، علوم پزشکی، شهرداری ها، صنعت و معدن و تجارت و اتاق اصناف باید همکاری حداکثری با دامپزشکی و برخورد با تخلفات در این حوزه مثل جا به جایی بدون مجوز محموله ها و عرضه غیرمجاز پرندگان زنده داشته باشند. وی ادامه داد: لازم است با هماهنگی فرمانداران در هر شهرستان، از ظرفیت بخشداران، دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها در اطلاع رسانی مخاطرات زیستی و بهداشتی آنفلوانزای پرندگان استفاده شود و صداوسیمای مرکز استان هم در اطلاع رسانی و ایجاد حساسیت در مردم و جامعه هدف از طریق برنامه های رادیو و تلویزیونی و فضای مجازی، با دامپزشکی همکاری کند.

 علی ذوالفقاری مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری هم با اشاره به فرارسیدن هفته پدافند غیرعامل، موضوع محوری این جلسه را در ارتباط با مسائل پدافندی توصیف کرد.

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی نیز با اشاره به شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در بخش هایی از آسیا و اروپا و هشدارهای جهانی درخصوص احتمال گسترش بیماری با مهاجرت پرندگان وحشی، اهمیت هماهنگی بین بخشی برای مقابله با این بیماری مهلک و خسارت بار را یادآور شد.

دکتر سید محمدمهدی احمدی با ذکر مهم ترین چالش های استان در این بخش، مساعدت رئیس جلسه و دیگر اعضا را برای تشدید اقدامات نظارتی، تخصیص اعتبارات و تامین ملزومات موردنیاز، حل معضلات مربوط به مشاغل خانگی و همکاری فراگیر دستگاه های عضو ستاد در اطلاع رسانی به عموم را خواستار شد.

دکتر حمید رمضانی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی و دکتر حسینی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور استان نیز درباره تاریخچه بیماری و نقاط بحرانی و مخاطرات شیوع آن و اقدامات انجام شده تاکنون ازجمله تشدید اقدامات نظارتی و بهداشتی در استان، نکاتی بیان کردند.

 

 

 

 

 



  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 257225
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه