تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1402/07/16 - 15:06
  • تعداد بازدید: 621
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مشخصات میگوی تازه

همه مردم هنگام خرید میگو باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و از آن استفاده کنند.

استان بوشهر یکی از قطب‌های پرورش و صید میگوی کشور است. به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی این استان دکتر محمد رضا عباسی ر ئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی، مشخصات میگوی سالم را به شرح زیر بیان کرده است:

 - رنگ میگوی سالم هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد. سیاه شدگی سر، سینه، دم و پوست نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.

- سر، سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد؛ اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگوست.

 - پاها، پوسته و آنتن‌های میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد، اگر آنتن‌ها و پاها از هم جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود، نشانی از کهنه و فاسد بودن میگوست.

- چشم‌های میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد.

- بوی جلبک‌های دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.

 - سیاه شدگی گوشت دم، سر و سینه، همچنین تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم نشانه‌هایی از فساد میگو هستند.

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 308563
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه