تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1402/11/09 - 15:45
  • تعداد بازدید: 258
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

ابتلا به بیماری تب مالت با مصرف آغوز

تب مالت یکی از مهم‌ترین بیماری‌های مشترک میان انسان و دام است که به علت سقط جنین در دام، کاهش تولید شیر، عقیمی و نازایی در دام‌های مبتلا و همچنین ابتلای انسان به این بیماری، از بعد اقتصادی و بهداشتی دارای اهمیت است.

با توجه به فصل زایش و شیردهی دام‌ها و به دلیل استقبال از مصرف آغوز، شاهد موارد بیشتری از ابتلا به بیماری تب مالت هستیم، به‌دلیل این که میکروب تب مالت می‌تواند در شیر گاو، بز، گوسفند و شتر وجود داشته باشد و از طریق مصرف آغوز به‌راحتی به انسان منتقل شود. همچنین بیشتر افراد مبتلا به بیماری تب مالت در روستاها و حاشیه شهر ساکن هستند.

دکتر برات‌الله زیدآبادی، رئیس شبکه دامپزشکی سبزوار در ادامه نکات یاد شده به شهروندان توصیه کرده است برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری از مصرف فرآورده‌های لبنی غیرپاستوریزه مانند شیرخام، آغوز، پنیرتازه، خامه و سرشیرهای فله‌ای خودداری کنند.

منبع: پرتال اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 314314
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه