• 1398/10/26 - 20:05
  • تعداد بازدید: 2198
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با حضور نمایندگان وزارت بهداشت، سازمان استاندارد، تشکلها و دامپزشکی تشکیل شد:

آغاز فعالیت کارگروه ارزیابی و مدیریت خطر فرآورده‌های خام دامی در سازمان دامپزشکی کشور

نخستین جلسه کارگروه ارزیابی و مدیریت خطر فراورده‌های خام دامی با دعوت مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در محل این سازمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، کارگروه ارزیابی و مدیریت خطر فرآورده های خام دامی صبح بیست و چهارم دیماه توسط دفتر نظارت بر بهداشت عمومی این سازمان با هدف افزایش همکاری‌های بین بخشی، هم‌اندیشی و تصمیم‌گیری در خصوص اقدامات مدیریت چالشها و مخاطرات بهداشتی فرآورده های خام دامی از تولید تا عرضه و طبخ تشکیل گردید.

دکتر سامد برومندفر، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور ضمن تقدیر از دغدغه ارگانهای ذیربط در راستای تضمین کیفیت بهداشتی مواد غذایی با منشأ دامی، ابراز امیدواری کرد که تشکیل کارگروه ارزیابی و مدیریت خطر فرآورده‌های خام دامی موجب اثربخشی مضاعف فعالیتهای نظارتی بهداشتی این ارگانها را فراهم آورد. هدف از تشکیل کارگروه مذکور، بروزرسانی ضوابط اجرایی و دستورالعملهای بهداشتی مرتبط با پایش، ارزیابی و مدیریت مخاطرات بهداشتی مواد غذایی با منشاء دامی نامنطبق با معیارهای بهداشتی، مدیریت پسماندها و ضایعات اماکن دامی و صنایع وابسته، سالم‌سازی فرآورده‌های خام دامی و سایر چالشها و موضوعات مشترک با مجموعه وزارت بهداشت است.

تبیین و تفکیک وظایف مربوط به سازمان دامپزشکی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در امور نظارتهای بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی و مواد غذایی فرآوری شده و پرهیز از موازی کاری‌هایی که می‌توانند مورد سوء استفاده قرار گیرند، از دیگر اهداف مهم تشکیل این کارگروه است. نمایندگان حاضر در جلسه ضمن استقبال از تشکیل این کارگروه مشترک، هریک به تناسب نوع وظیفه مندی و شرح وظائف سازمانی خویش، دیدگاهها و برخی از موضوعات و مصادیق مربوط به چالشهای سازمانی خود را بیان کردند. برومندفر ضمن تاکید بر بهره‌گیری از تفاهم‌نامه جدید فیمابین سازمان دامپزشکی و معاونت بهداشت وزارت بهداشت، اعلام کرد که پیش‌نویس تفاهم‌نامه دیگری با سازمان غذا و دارو درحال تدوین است که جهت ساماندهی و افزایش همکاری‌ها با سازمان غذا و دارو در حوزه مواد غذایی است. در پایان برومندفر ضمن تشکر از حضور فعال حاضرین، تشکیل جلسات همکاری و هم اندیشی از این قبیل بین نهادهای ناظر بهداشتی و سلامت محور کشور را امری مبارک شمرد و مباحثات علمی به عمل آمده را بسیار مفید ارزیابی کرد. مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از نمایندگان حاضر در نشست، درخواست نمود در جلسات آتی با اسناد و مدارک علمی، ضوابط و مقررات موجود درخصوص موارد مطروحه در این نشستها حضور بهم رسانند تا مباحثات و مصوبات جلسات، متضمن علمی بودن، قابلیت اجرایی داشتن، حصول اطمینان بیشتر از کیفیت بالای بهداشتی محصولات دامی مورد استفاده عامه مردم و مدیریت مخاطرات بهداشتی فراورده های غیرمنطبق با ضوابط بهداشتی باشد. این کارگروه متشکل از نمایندگان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شامل مرکز سلامت محیط وکار، مرکز مدیریت بیماریهای واگیر، آزمایشگاه مرجع سلامت، سازمان غذا و دارو و نمایندگان سازمان ملی استاندارد ایران و تشکلهای بخش خصوصی، اساتید دانشگاهی، متخصصین و صاحبنظران و مدیران و کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی است.

  • گروه خبری: دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 248341
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه