تماس با ما

02188952380


نمابر

02188957252

 


چاپ
ارسال به دوست

از سوی مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور؛

اهداف شروع فعالیت کمیته ملی "علمی – راهبردی" نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تشریح شد

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور از انگیزه و اهداف شروع فعالیت کمیته ملی "علمی- راهبردی" دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر سامد برومندفر، مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان، به دنبال تشکیل نخستین جلسه این کمیته در تاریخ 21 اسفند 97 که با حضور دکتر رفیعی‌پور ریاست سازمان دامپزشکی کشور و دکتر علی‌صفر ماکنعلی معاون بهداشتی و پیشگیری این سازمان برگزار شد؛ در گفت وگویی با اشاره به اینکه کمیته ملی "علمی – راهبردی" دفتر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با استناد به قانون سازمان دامپزشکی کشور و در راستاي انجام وظايف و مسئوليت‌هاي این سازمان در تامين بهداشت و سلامت فرآورده‌هاي با منشاء دامی، تشکیل شده است، افزود: ریاست این کمیته ملی برابر مصوبه شورای معاونین سازمان دامپزشکی و ابلاغ ریاست سازمان دامپزشکی کشور، بر عهده مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی است.

وی با بیان اینکه هسته مرکزی این کمیته ملی از مدیران و کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور، اساتید و متخصصین بهداشت مواد غذایی و خوراک دام، ذی‌نفعان، بهره‌برداران و نمایندگان تشکل‌ها و انجمن‌های صنفی مرتبط با حوزه وظایف دفتر نظارت بر بهداشت عمومی تشکیل شده است. اظهار کرد: خوشبختانه شروع فعالیت این کمیته ملی که با حضور ریاست و معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی بود، با حضور و استقبال بسیار خوب ذی‌نفعان و تشکل‌های مدعو همراه بود و امیدواریم با اهداف پیش‌بینی شده برای این کمیته و کارگروه‌های مربوطه، بتوانیم هماهنگی‌ها و همکاری‌های هرچه بیشتر بین بخش‌های مختلف اجرایی، علمی، صنعت و ذی‌نفعان؛ گام‌های موثری در ارتقای سلامت فرآورده های خام دامی و بهداشت عمومی برداریم.

برومندفر هدف از تشکیل این کمیته کشوری که دارای زیرمجموعه‌هایی تحت‌عنوان کارگروه‌های تخصصی ملی و کارگروه‌های استانی است را سیاست‌گذاری، تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی، تبیین نقشه راه، برنامه ریزی‌ها با بهره‌گیری از خردجمعی کارشناسان، متخصصین و صاحبنظران درون و برون سازمانی برشمرد و در مورد سایر اهداف این کمیته نیز افزود: تدوین، بازنگری و به‌روزرساني دستورالعمل‌هاي فنی-اجرايي در عرصه بهداشت عمومی و سلامت فرآورده‌های با منشاء دامی و خوراك دام براساس منابع علمی معتبر و تطبیق با واقعیت‌ها و قابلیت اجرایی از جمله اهداف دیگر تشکیل این کمیته است.

وی تجميع، كاهش يا حذف دستورالعمل‌ها و بخشنامه‌هاي موازي و مغاير در جهت تحكيم، سهولت و حسن اجراي روند نظارت بهداشتي بر فرآورده هاي با منشاء دامي و خوراك دام را هدف دیگری برشمرد که از تشکیل این کمیته مدنظر بوده است. هدفی که تقويت همكاري‌هاي بين بخشي، هماهنگی، همفکری و هم‌افزایی بخش‌های مرتبط دولتی و غیردولتی، ذی‌نفعان و بهره برداران این حوزه نیز در زمره دیگر اهداف آن تبیین شده است.

این مقام مسوول در سازمان دامپزشکی کشور بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فنی متخصصین و  مراکز علمی، اجرایی و بخش‌های غیردولت؛ تقویت نقش سازمان‌ها و مجامع علمی– صنفی، ذی‌نفعان و بهره برداران در برنامه ریزی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها ؛ بکارگیری سیستم ارزیابی و مدیریت خطر در راستای تامين سلامت و بي‌خطري فرآورده‌های با منشاء دامی و خوراک دام و اجزای آن، ارتقاء بهداشت عمومي و مواد غذايي را از دیگر  اهداف تشکیل این کمیته عنوان کرد که در کنار چابك‌سازي و تسهيل روند امورات جاری، محقق خواهد شد.

 

  • کد خبر: ٧٧٥١/
  • ١١:٥٠ - 1397/12/26/
  • تعداد بازدید: 1878





نظرسنجی