گردهمايي معاونان سلامت ادارات كل دامپزشكي استان هادر شهر سنندج آغاز و تا دو روز ادامه یافت.
برگزاری ۳ کارگروه در گردهمایی معاونان سلامت اداره کل دامپزشکی استان ها
در گردهمایی دو روزه معاونان سلامت اداره کل دامپزشکی استان ها که در سنندج برگزار شد سه کارگروه تخصصی در حوزه های بهداشت و مدیریت بیماری های دامی، قرنطینه و امنیت زیستی و نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، طی این گردهمایی ترتیبی اتخاذگردید كه در حوزه های مربوط به دفترمبارزه،نظارت وقرنطینه مسئولین مرتبط در حیطه های مذكور به طرح موضوعات بپردازند،بطوریکه در حوزه نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی نسبت به تشکیل کارگرو های تخصصی در زمینه خوراک دام، طیور و آبزیان،بهداشت و فراورده های دامی، اماکن دامی و صنایع وابسته، شیر و کشتارگاه های تخصصی دام و طیور اقدام شد.
این کارگروه ها به منظور اصلاح و بازنگری در دستورالعمل ها، شیوه نامه ها همچنین تدوین دستور العمل ها و آیین نامه های جدید در جهت رفع موانع و ایجاد شرایط کسب و کار در فرایند پرورش، تولید و استحصال در حوزه های بهداشت عمومی و مواد غذایی تشکیل شده است.
گفتنی است که کارگروه بهداشت و بیماری های دامی با محوریت و هدف به روزرسانی،بازنگری برخی دستورالعمل ها و آیین نامه های دفتر بهداشت و مدیریت بیماری های دامی به ویژه در خصوص برنامه های مراقبت و کنترل بیماری های دامی استراتژیک و قابل انتقال بین انسان و دام تشکیل شد.
علاوه بر این با توجه به چالش های جدید استان ها و تغییر چهره بیماری ها و سویه های بیماری نیاز به تطبیق برخی دستورالعمل ها با شرایط اجرایی دیده می شد که کارگروه مذکور پیگیری، تدوین و ویرایش آیین نامه ها و ارائه پیشنهادات عملی جهت ارتقا وضعیت مدیریت و بهداشت بیماری های دامی را در دستور کار خود قرار داد.
Leave a Comments