بازرسی بهداشتی 7786 نوبت از مركز عرضه فرآورده های خام دامی در ماه مبارک رمضان در استان آذربایجان غربی
اکیپهای بازرسی بهداشتی فرآورده های خام دامی درآذربایجانغربی در طول ماه مبارک رمضان موفق به ضبط و معدوم سازی بیش از 13 تن فرآورده خام دامی غیر بهداشتی گردیدند .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اعلام این خبر گفت : به منظور کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در ایام مبارك ماه رمضان ( از تاریخ 27/2/97 لغایت 27/3/97) در سطح استان اکیپهای بازرسی ستاد تشدید كنترل و نظارت بر بهداشت انواع فرآورده های خام دامی اداره کل دامپزشکی استان و شبکه ها ی دامپزشکی تابعه ، تعداد 7 هزار و 786 نوبت بازدید و نظارت بر 3 هزار 241 مراکز عرضه انواع فرآورده های خام دامی ( گوشت قرمز،گوشت سفید ،تخم مرغ ، ماهی) ، کشتارگاه ، رستوران و غذاخوریها توسط اکیپ های نظارتی مورد بازرسی بهداشتی قرارگرفته است.
دکتر داهیم افزود : در طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ماه مبارک رمضان مقدار 13 تن و 448 كیلوگرم فرآورده دامی غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف توسط بازرسین بهداشتی کشف، ضبط ، و از چرخه مصرف خارج گردیده است وتعداد 11 مركزعرضه متخلف جهت برخورد قانونی به مراجع قضائی معرفی گردید و 27 مرکز عرضه مختلف نیز بعلت تخلف بهداشتی و تحدید علیه بهداشت عمومی جامعه تعطیل گردید ه است .
Leave a Comments